Westerveld’s Féline

 

Westerveld’s Féline


Naam: Westerveld’s Féline
Vader: Holthausen Frodo II
Moeder: Westerveld’s Karline
Geboren: 23 mei 2016

Westerveld’s Féline is geboren in de nacht van 22 op 23 mei 2016. Na al eerder erg succesvol met deze combinatie te hebben gefokt, is vorige jaar besloten om terug te dekken met Holthausen Frodo II. En ook dit keer is dit een bewezen geslaagde combinatie. Westerveld’s Féline is werkelijk een plaatje om te zien, en prachtig donkerbruin van kleur. En alsof Karline het bewust doet, heeft ook Féline net als veel van Karline’s andere veulens, een mooie witte kol.

In Augustus 2022 hebben wij helaas afscheid moeten nemen van deze ontzettende lieve merrie. Féline stond in training om deel te nemen aan de verrichtingen. Echter heeft zij daar de strijd tegen Koliek helaas niet mogen winnen.

Behaalde resultaten

Regionale merriekeuring te Putten
Westerveld’s Féline heeft op 22 juni 2019 deelgenomen aan de merriekeuring te Putten. Hier heeft zij meegedaan aan het vrijspringen, wat werd beloond met een mooie prijs. Féline werd namelijk springkampioen. Daarnaast werd zij 2e in haar rubriek, en kreeg het predikaat Ster.
Helaas kon Féline wegens ziekte niet aanwezig zijn op de centrale merriekeuring. Wij hopen haar daar komend jaar wel te kunnen laten zien.


Regionale Keuring 2019

 

Centrale merriekeuring te Lunteren
Westerveld’s Féline heeft op 30 juli 2022 deelgenomen aan de centrale merriekeuring in Lunteren. Hier werd zij in de rubriek 4 jaar en oudere stermerries zonder veulen, als 3e geplaatst en is hiermee voorlopig kroon geworden.


Nakomelingen: 

  • 2020: Westerveld’s Felix (v. Gruyters Bruno Mars).
  • 2021: Westerveld’s Sylvester (v. Hattrick Collin).

Feline 1
Féline met moeder Karline
Feline 3
Féline enkele uren oud
Féline 2018 2
Westerveld’s Féline zomer 2018
Féline 2018 1
Féline: Aansprekend hoofd