Verkocht

Door de jaren heen hebben wij al vele door ons gefokte pony’s verkocht. Hieronder staan er een aantal vermeld. Uiteraard wensen wij alle nieuwe eigenaren veel plezier met deze pony’s en mochten jullie nog leuke foto’s of verhalen hebben zouden wij deze graag eens zien. Wellicht kunnen die ook een leuk plekje op onze site vinden.

Westerveld’s Sebastiaan
(Sulaatik’s Vainqueur x Holthausen Frodo II x Valentino)
Voor de oude pagina van Westerveld’s Sebestiaan klik hier. 

Westerveld’s Beaudine
(Sulaatik’s Vainqueur x Valentino x Merrie Moscan)
Voor de oude pagina van Westerveld’s Beaudine klik hier.

Westerveld’s Felix
(Gruyters Bruno Mars x Holthausen Frodo II x Merrie Moscan)
Voor de oude pagina van Westerveld’s Felix hier.

Westerveld’s Janine
(Little Boy du Vent x Valentino x Merrie Moscan)
Voor de oude pagina  van Westerveld’s Janine klik hier.

Westerveld’s Justin
(Little Boy du Vent x Reekamp’s Slogan x Valentino)
Justin is in oktober 2019 verkocht naar België en werd daar goedgekeurd als dekhengst bij het New Forest Pony stamboek.
Voor de oude pagina van Westerveld’s Justin klik hier.

Westerveld’s Eveline
(Reekamp’s Slogan x Valentino x Merrie Moscan)
Voor de oude pagina van Westerveld’s Eveline klik hier.

Westerveld’s Jorine
(Reekamp’s Slogan x Valentino x Merrie Moscan)
Voor de oude pagina van Jorine klik hier.
Jorine 3

Westerveld’s Lieve
(Holthausen Frodo II x Valentino x Merrie Moscan)
Westerveld’s Lieve is in maart 2012 bij ons op stal geboren, met als moeder Westerveld’s Karline. Als veulen was Lieve al een grote knuffel en deed haar naam eer aan. Hoewel het wel een dame van stand is, en ook heel goed kan laten merken als ze het ergens niet mee eens is, is het een machtige pony om mee aan de slag te gaan. Ze kan ontzettend mooi lopen, is niet snel onder de indruk en houd ontzettend van afwisseling. Een fantastische allround pony dus. Als 3 jarige pony heeft Lieve deelgenomen aan de verrichtingen op het KNHS centrum te Ermelo, daar werd zij de eerste 3 jarige Kroonmerrie van Nederland. Het jaar daarop is Lieve bevallen van een prachtig hengstveulen; Westerveld’s Sebastiaan (goedgekeurd dekhengst). In mei 2017 is Lieve verkocht.
Lieve is recent (januari 2020) uitgebracht in het Z1 door eigenaresse en amazone Evelyn Speelman.
Voor Lieve’s oude pagina klik hier.

Sushi
(Reekamp’s Slogan x Holthausen Frodo II  x Valentino)
Sushi standfoto 1

Westerveld’s Hidde
(Reekamp’s Slogan x Valentino x Merrie Moscan)
Westerveld’s Hidde is in 2013 bij ons op stal geboren. Een zoon van onze prachtige Westerveld’s Valentine. Hidde was op stal altijd een lieve hengst, en gemakkelijk in de omgang. Als veulen had Hidde al mooie gangen en een goede, stevige bouw met veel bot. Als 2,5 / 3 jarige op de keuring begon hij iets meer door te krijgen dat hij hengst was, maar wat zag hij er prachtig uit! Helaas mocht hij niet door als dekhengst, dus is hij geruind en heeft een fijn thuis mogen vinden bij mw. Boshari in Israel.
Klik hier als u de oude pagina van Westerveld’s Hidde wilt bezoeken.

Westerveld’s Amelie
(Elshof’s Marnix x Valentino x Merrie Moscan)
Westerveld’s Amelie is in 2012 bij ons geboren. Vanaf het begin af aan al een nieuwsgierig en mensgerichte pony, iets wat nooit veranderd is. In April 2015 is Amelie mee geweest naar het Vrijspringen (regio Oost) waar zij liet zien over veel springtechniek en vermogen te beschikken. Met een nette 3e plaats tussen goede tegenstanders zijn we trots huiswaarts gekeerd. Juli datzelfde jaar is Amelie op de centrale merriekeuring ster en voorlopig kroon geworden! Een prachtig resultaat. Dat bleef ook in Israel niet onopgemerkt. Inmiddels is Amelie begin 2016 op het vliegtuig gestapt en naar Israël verhuist. Hier heeft zij een fantastisch nieuw thuis gevonden bij mw. Boshari. Wij kunnen melden dat Amelie het goed maakt en dat we gelukkig nog regelmatig nieuwe foto’s en filmpjes van Amelie ontvangen. In 2016 is Amelie in Israël bevallen van een prachtig hengstveulen uit Little Boy Du Vent. Dit veulentje draagt nu de naam: Fatamorgana’s Petit Pierre.
Klik hier voor de oude pagina van Westerveld’s Amelie.

Westerveld’s Clementine
(Reekamp’s Slogan x Valentino x Merrie Moscan)
Westerveld’s Clementine is vernoemd naar de fokker van de hengst: ‘Reekamp’s Slogan’. Westerveld’s Clementine heeft als veulen op de regionale merriekeuring te Hengelo een 1e premie behaald. Clementine is als 1-jarige verkocht.
Klik hier voor de oude pagina van Westerveld’s Clementine.

Clementine 1

Eline V (KWPN)
(Zanzibar x Sissi x Inspekteur)
Eline is bij ons geboren, als eerste veulen en tevens dochter van KWPN merrie Sissi. Eline is een zachtaardige merrie die bewezen een nette dressuurproef kan lopen. Eline is op 4-jarige leeftijd verkocht.
Klik hier voor de oude pagina van Eline.

Eline Juni 2012 (32)

Ferdinand V (KWPN)
(Westenwind x Sissi x Inspekteur)
Ferdinand is het tweede veulen van onze KWPN merrie Sissi. Ferdinand is een erg lieve ruin geworden die erg rustig en gemoedelijk van aard is. Ferdinand heeft een mooie ruime draf en lijkt erg geschikt te zijn voor het hogere dressuurwerk. Ferdinand is na een korte training bij een trainingsstal verkocht op 3-jarige leeftijd.
Klik hier voor de oude pagina van Ferdinand.

Ferdinand Website 3

Sissi (KWPN)
(Inspekteur x Festival x Octaaf)
Sissi heeft een aantal jaren bij ons op stal gestaan als fok- en rijpaard. Sissi heeft ons twee veulens geschonken; Eline V en Ferdinand V. Wegens ruimte- en tijdgebrek werd Sissi in de herfst van 2012 verkocht naar Italie.
Klik hier voor de oude pagina van Sissi.

Sissi op de wei

Westerveld’s Wendeline
(Sulaatik’s Peter Pan x Valentino x Merrie Moscan)
Wendeline is een ontzettend lieve en brave New Forest merrie die bij ons zadelmak is gemaakt. Begin November (2012) is Wendeline verkocht. Voor meer informatie over deze merrie kijk dan naar de volgende link.
Klik hier voor de oude pagina van Westerveld’s Wendeline

Westerveld’s Olievier
(Berkzicht’s Rob x Valentino x Merrie Moscan)
Olievier is een maffe maar ontzettende aanhankelijke New Forest hengst. Begin November (2012) is besloten hem te verkopen naar Belgie. Voor meer informatie over deze hengst kijk dan naar de volgende link.
Update mei 2016:
Onlangs hebben wij vernomen dat Westerveld’s Olievier sinds 2013 bij zijn huidige eigenaresse in Belgie staat. Hier heeft hij al vele resultaten mogen behalen:
Winnaar BRP kerstjumping Mechelen jonge pony’s 2014
Nationaal kampioen BRP 2014 jonge pony’s
Provinciaal Kampioen algemeen klassement BRP 2015
3de finale gouden laars 1.10m 2015
Winnaar BRP Mechelen 2015 jonge pony’s
Momenteel loopt hij verscheidene  CSI wedstrijden waar hij steeds geklasseerd is bij de 6 eerste(1.15m).
Tevens heeft Olievier op 4 jarige leeftijd zijn Prestatie label gehaald en is inmiddels in het bezit van het Elite label.

Wij wensen Rykers An heel veel plezier nog met Olievier!

Klik hier voor de oude pagina van Westerveld’s Olievier

Ollie draf 4

Westerveld’s Sterre
(Holthausen Frodo II x Valentino x Merrie Moscan)
Sterre is een mooie goedbewegende merrie uit Westerveld’s Karline die op 2 jarige leeftijd (in Augustus 2012) verkocht is. Wij wensen haar nieuwe eigenaren ontzettend veel plezier met deze pittige maar aanhankelijke dame.
Update 26-07-2014: Westerveld’s Sterre heeft op 28-06-2014 tijdens de keuring te Hengelo een 1e premie behaald. Op de centrale merriekeuring te Ermelo is Sterre als 1e geëindigd en voorlopig kroon geworden.

Bestelnummer 260814376 Westervelds Sterre (Holthausen Frodo II x Valentino)-002
Westerveld’s Sterre, 1e Premie op regionale merriekeuring. (foto is met toestemming van fotograaf geplaatst)

Klik hier voor de oude pagina van Westerveld’s Sterre


Westerveld’s Santano
(Sulaatik’s Peter Pan x Valentino x Merrie Moscan)
Santano is een zoon van Valentine. Op de hengstenkeuring heeft hij prachtige resultaten behaald en mocht zelfs door naar de tweede bezichtiging. Helaas kwamen we niet verder en is Santano op 3-jarige leeftijd geruind, ingereden en verkocht naar Belgie. Santano is een prachtige ruin met mooie gangen die veel beloofd voor de sport. We hopen nog zeker wat van hem te horen.

  

Westerveld’s Laurentine
(Sulaatik’s Peter Pan x Valentino x Merrie Moscan)
Deze voskleurige merrie is een dochter van Valentine. Wij hebben haar als veulentje verkocht maar hopen wel dat we nog goede resultaten van haar terug zullen zien op de keuring.

Westerveld’s Fiorentine
(Orchid’s Tygo x Corso x Valentino)
Fiorentine is een dochter van Florentine. Fiorentine (“Fioortje”) is met ons naar de keuring geweest als 3-jarige en daarna ingereden. Ze heeft toen nog een jaar bij ons gestaan en is als 4-jarige verkocht naar Belgie. Onlangs hebben wij vernomen dat Fiorentine nu parcourtjes van 1.10 meter springt in Belgie. Fiorentine heeft daar op 5-jarige leeftijd ook een veulentje gekregen van de hengst Orchid’s Romario.

Westerveld’s Florentine
Florentine is een dochter van Valentine en is bij ons op stal geboren in 2001. Nadat Florentine ook naar de keuring is geweest is zij gedekt en heeft ons het veulen Fiorentine geschonken. Florentine is op 5-jarige leeftijd verkocht naar een jong ruitertje.

Westerveld’s Deejee
(Corso x Valentino x Merrie Moscan)
Deejee is op 3-jarige leeftijd verkocht. Zijn huidige eigenaresse is Nicole Nijeboer die Deejee dressuurmatig rijd. Deejee heeft dankzij Nicole inmiddels het predikaar Prestatie Pony in zijn bezit. In Februarie 2011 heeft dit duo meegedaan aan de Gelderse Kampioenschappen Z1 DE in Nijkerk, waar zij Reserve kampioen zijn geworden met maar liefst 60,39%! Wij wensen Nicole en Deejee nog veel succes en plezier samen.
Nicole stuurt ons nog regelmatig foto’s van Deejee. Het is prachtig om te zien hoe goed het gaat met dit duo. Hieronder staan recente foto’s van Deejee en Nicole.

Westervelds Dimitri
(Corso x Sulaatik’s Vivaldi x Merrie Moscan)

Westerveld’s Celine
(Kantjes Apart xValentino x Merrie Moscan)
Celine is een dochter van Karline. Toen Celine geboren werd was het zeker een verassing dat we een ‘blond’ veulen kregen in plaats van het bruine wat we verwacht hadden. Een echt Apart veulen. Celine is als veulen verkocht naar kenissen in de buurt waar zij al die tijd in de opfok gestaan heeft, en wij haar kunnen bezoeken.
Stermerrie Celine werd begin dit jaar opgenomen in het New Forest Pony Stamboek en nam op 30 Juni deel aan de regionale Merriekeuring (reg. Oos) waar zij een 1e premie behaalde en een plekje op de Centrale Merriekeuring.
 

Westerveld’s Valerine
(Elshof’s Otto x Valentino x Merrie Moscan)
Valerine is een dochter van Valentine. We hebben haar als veulentje verkocht en zijn haar later op de Merriekeuring als 3-jarige weer tegengekomen. 15 Oktober 2011 heeft Valerine bij haar nieuwe eigenaren de verrichtingen afgerond met een 8,10 gemiddeld, een B-premie en het predikaat Kroon.

Westerveld’s Lodewijk
(Orchid’s Tygo x Valentino x Merrie Moscan)
Lodewijk is met ons meegeweest naar de keuring waarna hij geruind en ingereden is. Lodewijk is verkocht naar een ruiter die recreatief met hem zou gaan rijden. Inmiddels hebben wij te horen gekregen dat Lodewijk nog steeds in de buurt staat bij een ruitertje (Alita van der Vaart) die met hem dresuur en springen rijd. Wij wensen dit jonge koppel veel plezier samen! En Alita: bedankt voor de foto’s!
 

Westerveld’s Francine
(Elshof’s Otto x Valentino x Merrie Moscan)
Francine is het eerste veulen van Westerveld’s Karline. Francine is als veulen verkocht naar een kennis waar zij op de wei staat. Als 3-jarige is Francine voor een paar weken terug bij ons op stal gekomen om haar klaar te maken voor de keuring. Ook hebben wij haar toen al lichtjes zadelmak gemaakt. Op de rechter foto ziet u Westerveld’s Francine een aantal dagen voordat ze als 3-jarige naar de keuring ging.
 

Westerveld’s Florijn
(Orchid’s Tygo x Valentino x Merrie Moscan)
Florijn is op 3-jarige leeftijd zadelmak gemaakt, geruind en verkocht. Onlangs hebben wij bericht gekregen dat Florijn op 12-10-’13 heeft deelgenomen aan de Squibb group pony foxhunter championship, waar hij 3e werd. Deze springwedstrijd vond plaatst in Groot Brittannië, waar Florijn bereden werd door zijn 16-jarige amazone Ellie Eaton. 

Westerveld’s Nadine


Westerveld’s Sabine
(Orchid’s Tygo x Sulaatik’s Vivaldi x Merrie Moscan)
Sabine is een dochter van Westerveld’s Nadine. Zij is verkocht aan de Fam. Lovink die haar later hebben doorverkocht naar Frankrijk. Op de rechter foto ziet u Westerveld’s Sabine met een veulen in Frankrijk.

Westerveld’s Eelco P
(Aladin x Sulaatik’s Vivaldi x Merrie Moscan)

Westerveld’s Boris
(v. Sulaatik’s Benji)

En nog veel meer…

Geef een reactie