Westerveld’s Lieve

image-2  Lieve - Stap 1

Westerveld’s Lieve, een échte lieve pony


Westerveld’s Lieve (Holthausen Frodo II x Valentino x Merrie Moscan)
Dochter van Westerveld’s Karline.
Geboren: Maart 2012.

Westerveld’s Lieve is een pony die haar naam eer aan doet. Het is een lieve, eerlijke pony in de omgang. Op wedstrijd is Lieve een nuchtere pony die niet snel onder de indruk is. Ze heeft drie bijzonder ruime gangen en veel aanleg voor de hogere wedstrijdsport. In oktober 2015 heeft Lieve het predikaat Kroon behaald.

 

Lieve heeft in maart 2015 voor het eerst vrij gesprongen, hieronder staat een link naar het filmpje daarvan.

In April 2015 is begonnen met het zadelmak maken van Lieve. Deze mooie dame gedraagt zich voorbeeldig, en heeft zelfs al een 5-jarige ruiter op haar rug gehad! Een echte familiepony.

Westerveld's Lieve Vrijspringen (September 2015)
Westerveld’s Lieve Vrijspringen (September 2015)

Na een periode van training bij Josanne Jager heeft Lieve in Oktober deelgenomen aan de verrichtingen op het KNHS centrum te Ermelo. Hier heeft Lieve laten zien dat zij aanleg heeft voor zowel de dressuur als spring sport. Lieve heeft door het behalen van de verrichtingen tevens het predikaat Kroon gekregen.

Verrichtingen Merrie's en Hengsten KNHS centrum
Verrichtingen Merrie’s en Hengsten KNHS centrum

 

 Veulens van Westerveld’s Lieve

  • 2016: Westerveld’s Sebastiaan (v. Vainqueur)

 

Behaalde resultaten

Vrijspringen Regio Oost
Westerveld’s Lieve heeft op de stamboekopname te Brummen (April 2015) deelgenomen aan het vrijspringen. Hier heeft zij een nette 4e plaats behaald met bijzonder mooie punten.

Regionale merriekeuring 2015
In Juni 2015 heeft Westerveld’s Lieve deelgenomen aan de regionale merriekeuring regio Oost te Hengelo. Hier heeft zij in de rubriek 3 jarige merrie’s grote maat een 1e premie en een 1e plaats behaald.

Centrale merriekeuring 2015
In Juli 2015 heeft Westerveld’s Lieve deelgenomen aan de centrale merriekeuring te Ermelo. Hier heeft zij een mooie 4e plaats behaald en werd STER en voorlopig kroon.

Verrichtingen Merrie’s En Hengsten 2015
In Oktober 2015 heeft Westerveld’s Lieve deelgenomen aan de verrichtingen merrie’s en hengsten op het KNHS centrum te Ermelo. Hier heeft Lieve een A premie behaald met een gemiddeld aantal punten van een 8,3. Hierdoor is Westerveld’s Lieve de eerste driejarige merrie die het predikaat Kroon heeft behaald.

 

 

 

 

Geef een reactie