Westerveld’s Amelie

image Westerveld's Amelie 1b Amelie 3 jaar (2)

Westerveld’s Amelie een knappe dame


Westerveld’s Amelie (Elshof’s Marnix x Valentino x Merrie Moscan)
Dochter van Westerveld’s Valentine.
Geboren: Maart 2012

Westerveld’s Amelie is een bewezen goeie springpony die met veel plezier over de hindernis gaat. Afgelopen maart 2015 hebben we haar voor het eerst laten vrijspringen, wat ze zonder al te veel aanmoediging gelijk al met veel gemak deed. Westerveld’s Amelie lijkt hiermee zeker een goede toekomstige sportpony te zijn. Hieronder een filmpje van de eerste keer vrijspringen.

 

 

In April is begonnen met het zadelmak maken van Amelie. Hoewel er pas een aantal keer met zadel en ruiter is gewerkt, draafde Amelie al vlug de bak rond.

 

Behaalde resultaten

Vrijspringen regio Oost
In April heeft Amelie deelgenomen aan het vrijspringen tijdens de stamboekopname te Brummen. Hier heeft Amelie een nette 3e plaats behaald met extra punten voor haar springtechniek en vermogen.

Regionale merriekeuring 2015
In Juni 2015 heeft Amelie deelgenomen aan de regionale merriekeuring regio oost. Amelie werd voorgebracht in de rubriek driejarige merrie’s grote maat. Hier behaalde zij een 1e premie en ook nog eens een prachtige 2e plaats.

Centrale merriekeuring 2015
In Juli 2015 heeft Amelie deelgenomen aan de centrale merriekeuring te Ermelo. Amelie heeft hier een een 6e plaats behaald en werd STER + voorlopig kroon! Een resultaat waar we trots op zijn.

Amelie als veulen, toen al erg nieuwsgierig

 

Geef een reactie