Centrale hengstenkeuring 2020

Beste lezers,

Gisteren waren ook wij aanwezig op de Centrale Hengstenkeuring 2020 in Ermelo. Een dag die altijd wat voorbereiding vraagt; wassen, scheren, toiletteren; het hoort er allemaal bij. Gelukkig mochten wij gebruik maken van de (warm water!) wasplaats van Equisport. Nadien heeft Sebastiaan zelfs nog even onder het solarium mogen staan. Genieten!

De hengstenkeuring was een gezellige dag, waarop wij ook Sebastiaan weer mochten laten zien. Alle hengsten waren lekker druk vandaag, ook op stal maakten vele een flinke herrie. Gelukkig is Sebastiaan de moeilijkste niet; want hij moest nog wel even gevlochten worden. Met veel dank aan Jessica zaten de knotjes er gelukkig weer prachtig in!

Sebastiaan heeft weer wat mooie stukjes draf aan de hand mogen laten zien. Nadien heeft Sebastiaan zelfs nog even kennis mogen maken met het ‘cross’terrein op het KNHS centrum. Hoewel het met alle wind en drukte van de dag best even spannend voor hem was, heeft Sebastiaan het eerste rondje over het cross terrein alvast afgelegd. Het was een leerzame dag!


En nu?
Nu kunnen de voorbereidingen voor het dekseizoen van 2020 beginnen! Wilt u ook een veulen van deze prachtige hengst? Schroom dan niet om contact op te nemen. Binnen enkele dagen zal onze hengstenfolder uitkomen; deze is op aanvraag leverbaar en zal worden uitgereikt tijdens evenementen waar wij bij aanwezig zijn.

Met vriendelijke groet,

Stal Westerveld