Geboortenieuws

Beste lezers,

Afgelopen week is onze oudste fokmerrie Karline voor de twaalfde keer moeder geworden van een prachtig veulen. En extra speciaal voor ons: Westerveld’s Sebastiaan werd daarmee ook direct voor de eerste keer vader!

In de nacht van woensdag op donderdag is Westerveld’s Benjamin geboren. Een mooi groot hengstveulen met dezelfde kleur als zijn vader Sebastiaan. Na een snelle bevalling stond deze knappe knul al vlug op de benen. We zijn zelf ontzettend blij met het resultaat, en dit willen we dan ook graag met jullie delen.

Dus hier komen de eerste foto’s. Uiteraard volgen er snel meer foto’s van Benjamin als hij de eerste keer op de wei mag.

Westerveld’s Benjamin, slechts enkele uren oud
Westerveld’s Karline x Westerveld’s Sebastiaan

Inmiddels is er nog een nakomeling van Westerveld’s Sebastiaan geboren, en wij mogen wel zeggen dat het een zeer goed gelukt exemplaar is! De verwachtingen voor de volgende nakomelingen lopen hoog op.

Veulen van Familie Smits, op de foto 2 dagen oud
Larienshofs Ballerina x Westerveld’s SebastiaanWilt u ook een veulen van onze hengst? Schroom dan niet
om contact op te nemen.

Tot de volgende update!

Met vriendelijke groeten,
Stal Westerveld