Oktober/November 2012

Hallo bezoekers,

Wat is er veel gebeurd sinds de laatste update.
Onze grote dame van stal is verkocht, Sissi is verhuist naar Italie om daar te dienen als recreatiepaard. Vorige maand is de knoop doorgehakt en is zij na een aantal mooie jaren vertrokken van uit onze stal in Nederland.

Tevens is de verkoop bij de pony’s ook snel gegaan. Zowel Westerveld’s Olievier als Westerveld’s Wendeline zijn verkocht.  Hopelijk kunnen wij snel weer een update plaatsen over hoe deze pony’s het bij hun nieuwe eigenaren hebben.

De eer voor het afscheidsritje op Wendeline was aan de kleindochter van Peter Vissinga zelf. Om te bewijzen dat New Forest pony’s échte kinderpony’s kunnen zijn heeft zij een klein buitenritje mogen maken op deze lieve pony.
Foto:

Wij gaan ons nu rustig klaarmaken voor de winter. De veulens zullen van hun moeders worden afgehaald en naar mate het weer kouder wordt zullen de pony’s naar stal worden gehaald.

Wij wensen iedereen nog een fijne herfst en tot de volgende update!
Met vriendelijke groeten,
Stal Westerveld.