Update

Hallo bezoekers van onze website,

Zondag 23 Juni is Westerveld’s Hidde (v. Reekamp’s Slogan) geboren. Hidde is een gezond en sterk gebouwd veulen met nu al uitstraling en beweging zoals Valentine dit als veulen had. Een belofte voor de toekomst. Wij zijn erg trots op deze mooie hengst.
De pagina van Westerveld’s Hidde kunt u vinden onder het kopje: “paarden en pony’s”.

Op 29 Juni werd de regionale keuring Oost gehouden te Hengelo. Hier waren zowel Westerveld’s Karline als haar dochter Westerveld’s Eveline aanwezig. Karline stond om de derde plaats met een uitnodiging voor de Centrale merriekeuring te Ermelo. Eveline liet een geweldige draf zien, alleen met rondstappen was ze druk. Hiervoor moest Eveline helaas de eerste plaats inleveren, maar behaalde zij wel een mooie tweede plaats. Ook Eveline mag met dit resultaat naar de Centrale merriekeuring te Ermelo op 27 Juli.

Tot de volgende update!

Met vriendelijke groeten,
Stal Westerveld.