Westerveld’s Lieve springt zich een weg naar Predikaat Kroon

Beste lezers,

Afgelopen zaterdag, 17 oktober 2015, vonden de verrichtingen New Forest Pony hengsten en merrie’s plaats op het KNHS centrum te Ermelo. Sinds kort bestaat de regel dat wanneer een merrie op de keuring als driejarige wordt aangewezen tot voorlopig kroon, zij middels een goed afgeronde verrichtingsproef het predikaat Kroon kan behalen.

Zo bestond voor ons de uitdaging om als eerste een driejarige merrie het predikaat Kroon te laten behalen. En wie anders dan onze Westerveld’s Lieve is daar nu juist de aangewezen pony voor..!

Dus na een periode van goede training bij Josanne Jager besloten wij dat Lieve er klaar voor was, en zijn wij afgelopen zaterdag afgereisd naar Ermelo voor de verrichtingen.

En nu mogen wij met trots vermelden dat Westerveld’s Lieve niet alleen het predikaat Kroon in ontvangst heeft mogen nemen, maar ook nog de verrichtingen heeft behaald met een A premie.
Westerveld’s Lieve kwam daarmee op een prachtige tweede plaats met een gemiddelde van een 8,3.

Uiteraard zijn wij ontzettend trots op onze Lieve, een top sport pony met een karakter die precies aansluit bij haar naam. En de fantastische amazone Josanne Jager die dit mede tot een succes heeft laten komen!

Lieve 4Lieve 3Lieve 1

 

Lieve 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bovenstaande foto’s zijn mede mogelijk gemaakt door Let’s Fotografie 

Met vriendelijke groeten,

Stal Westerveld