Een bewogen jaar

Beste lezers,

Na lang even geen updates op de site te hebben geplaatst volgt dan nu een update over de afgelopen maanden.

Uiteraard is een maand na de geboorte van Westerveld’s Sebastiaan, Westerveld’s Karline ook bevallen van haar veulentje. Een prachtig merrieveulen genaamd Westerveld’s Féline. Ook Féline heeft een eigen pagina op onze website gekregen, kijk daar voor meer foto’s.

Westerveld's Féline
Westerveld’s Féline

 

Voor Westerveld’s Karline was dit echter niet het enige nieuws dit jaar. predicaat
Na jaren van veel mooie veulens ter wereld brengen, die allemaal ook mooie punten zowel op keuringen als in de sport hebben behaald, heeft Karline op basis van haar nakomelingen het predicaat Preferent behaald.

Valentine had dit predicaat al in haar bezit, maar heeft sinds dit jaar ook het predicaat Prestatie Fokmerrie behaald!

Een hoop resultaten dit jaar waar wij als kleinschalige fokkerij natuurlijk erg trots op zijn!

 

 

 

Daarnaast is Westerveld’s Hidde dit jaar op het vliegtuig gestapt om zijn halfzusje Westerveld’s Amelie te gaan vergezellen in Israël. Beide pony’s hebben het goed naar hun zin bij hun nieuwe eigenaresse. Amelie zelf is dit jaar in Israël bevallen van een prachtig gezond hengstveulen: ‘Fatamorgana’s Petit Pierre’ (v. Little boy du Vent).

Hidde naar Israel
Hidde naar Israel
Fatamorgana's Petit Pierre
Fatamorgana’s Petit Pierre

 

Dan zijn we nu aan het einde gekomen van een lange update. Op sommige pagina’s zijn wat aanpassingen gedaan en natuurlijk zijn er weer wat nieuwe foto’s bij gekomen dus kijk gerust even rond.

Tot de volgende update!

 

Met vriendelijke groeten,
Stal Westerveld