nieuws van afgelopen jaar

Beste lezers,

Een hele poos geleden dat er een nieuw bericht is geplaatst, maar hier is hij dan. Inclusief foto’s!

Dit jaar is Stal Westerveld weer op verschillende fronten actief in beeld geweest, zowel in de fokkerij en in de sport met pony’s die verkocht zijn die super presteren.


Het mooiste moment was natuurlijk de goedkeuring  van Westerveld’s Sebastiaan. Daarna is hij actief geweest in het dek seizoen.  We kijken uit naar het voorjaar wanneer de eerste nakomelingen geboren worden. Hij heeft een aantal interessante fokmerries mogen bedienen. Voor ons een nieuwe ervaring en samen met Wendy hebben we ook hier weer veel van geleerd.

Inmiddels is Sebastiaan zadelmak gemaakt  en wordt voorbereid om in 2020 de verrichtingstest te doen. Hij laat zich braaf rijden en Wendy is er trots op zoals ze met hem rijdt en ook een prachtige buitenrit met hem te maken , waar de  hengst ook van geniet.

Veluwe 2019

Met Westerveld’s Féline hebben we op de regionale keuring ook succes behaald, 1ste  premie, Ster en kampioen vrijspringen met 85 punten exterieur en 80 punten voor het springen. Helaas kreeg ze koliek voor de centrale merrie keuring , zodat ze zich daar niet kon laten zien, maar gelukkig is ze goed hersteld en hopen op succes volgend jaar met een veulen aan de voet.

Regionale keuring 2019; FOTO: Let’s Fotografie

Geluk en verdriet liggen dicht bij elkaar, zo hebben we afscheid moeten nemen van onze allerbeste Topper Westerveld’s Valentine. Heel veel successen hebben we met haar beleefd, ze heeft op de keuringen alles gewonnen wat er te winnen viel. In de fokkerij heeft ze mooie nakomelingen gebracht  die in haar voortleven.

Valentine: One in a million, once in a lifetime ♥

Westerveld’s Justin is  verkocht naar België met de bedoeling om daar op de hengstenkeuring te worden gepresenteerd . Ook dit is een succes geworden en hij is in België goedgekeurd.

Westerveld’s Justin op de keuring in België: Goedgekeurd Dekhengst!

Westerveld’s Lieve heeft op de sportdag super gepresteerd met haar amazone Evelyne Speelman en is Kampioen van de dressuurbelofte met de hoogste punten van alle rubrieken. Dit was ze ook al als 5 jarige  op de sportdag. En of dat nog niet genoeg was heeft ze winst punten in  M2 behaald zodat ze nu Z dressuur mag starten.

Westerveld’s Lieve
Z startgerechtigd

In Engeland is Westerveld’s Florijn gestart met zijn derde nieuwe ruiter , de 12 jarige Henry Lutener  en hij behaald al vele successen.

Westerveld’s Florijn, UK

Dat was hem dan, en héle lang update!
Vergeet ook zeker niet een kijkje te nemen in de eigen pagina’s van de pony’s voor nieuwe foto’s en informatie.

Met vriendelijke groet,

Stal Westerveld