Westerveld’s sebastiaan goedgekeurd dekhengst

Beste lezers,

Na een periode van hard trainen met de hengst, en ondertussen nog even verhuizen, gingen wij op 16 februari vol goede moed naar de hengstenkeuring. Met zo’n topper, dat moest goedkomen.

En dat deed het!
Wat een fantastische dag, met een fantastische afsluiter. Onze lieve Sebas, is dan ineens goedgekeurd dekhengst. En omdat hij te leuk is om weg te doen, houden we hem gewoon zelf. Dat betekend dat het harde werken lekker doorgaat, maar met Sebas is dat geen straf. Wij hopen dat jullie net zo gek van hem zijn, dan dat wij dat zijn.

En mochten jullie nog overwegen om een merrie te laten dekken? Dan kan dat dit jaar met Westerveld’s Sebastiaan! Sebastiaan staat ter dekking bij ons op stal, maar ook via Clemens Hesselink. Voor meer informatie graag mailen, bellen of even naar de brochure vragen.

Wil je hem liever in het echt in actie zien?
Dan kan dat! Wij zijn op zaterdag 30 maart aanwezig bij de NF hengstenshow te Lunteren.

Met vriendelijke groeten,

Stal Westerveld