Nieuwe website en updates van nieuwe eigenaren

Hallo lezers,

Zoals u kunt zien is de website veranderd. Het werd tijd om de website in een nieuw jasje te steken, en daarmee gelijk wat mobiel-vriendelijker te maken. We hopen dat u de nieuwe stijl kunt waarderen en dat de website overzichtelijk genoeg is. Bij suggesties mag u deze uiteraard kwijt op de mail.
En dan tijd voor écht paardennieuws;

Zoals altijd is het leuk om te horen dat je de – door jou gefokte pony’s – het goed naar hun zin hebben bij hun nieuwe eigenaren. Zo hebben wij onlangs wat foto’s en verhalen mogen ontvangen van Westerveld’s Lieve. Lieve loopt onder amazone Evelyn Speelman in de sport en doet dat ook nog eens met hele mooie resultaten.
Zo rijden zij niet onverdienstelijk rond in de M dressuur, en werd ze ‘bestgaande rijpony’ op de New Forest Keuring in Norg!

Genoeg getypt; tijd voor foto’s!

Westerveld's Lieve bij familie Speelman
Westerveld’s Lieve bij familie Speelman
Ook springen gaat ze goed af
Ook springen gaat ze goed af
Wat een plaatje..
Wat een plaatje..
Dreamteam
Dreamteam

Wij hopen dat jullie net zo van de foto’s genieten als wij dat doen. Veel kijkplezier!

Met vriendelijke groeten,
Stal Westerveld